Project Description

Konstruktion og fremstilling af formværktøjer

ALU-TEC er en ung virksomhed, der de sidste 9 år har opbygget stor viden om konstruktion og fremstilling af formværktøjer til lavtryksstøbning med Hot-melt.

De påtager sig alle opgaver fra ide, design, fremstilling af prøveværktøj, til det endelige produktionsværktøj.
På værkstedet kan de udføre alt maskinarbejde efter tegning eller efter egne konstruktioner som er udført i tæt samarbejde med kunden.

Uniconta erstattede vores outdatede c5-system

“Vi skiftede fra c5 dynamics. Dem der varetog det og holdt systemet opdateret gik konkurs, og så var der ikke nogen til at holde det up to date mere. c5 havde heller ikke produktionsstyring og det var en nødvendighed for os. Økonomidelen i c5 fungerede egentlig fint, men eftersom vi ikke selv kan programmere og opdatere systemet, så var vi nødt til at skifte. 

Vi havde lavet en liste over ting som det nye system skulle kunne. Herunder planlægningssytem og produktionshåndtering samt jobkort og diverse ting.

Vi fandt frem til at Uniconta var det rigtige valg for os, da det indeholdt alle de elementer vi søgte. Alt sammen til en rimelig pris”. udtaler Stephen Lüdeking fra Alu-Tec.

Fejlfri implementering indenfor aftalt tidsramme

“Vi har haft en god dialog med 2changeERP. Jeg kender stifteren, Per, som tidligere har solgt mig et økonomisystem under andet firmanavn. Derfor var det oplagt at høre, hvad han kunne tilbyde og så foreslog han Uniconta, som også har produktionsdelen, som vi efterspurgte.

Selve implementeringen gik stortset fejlfri – man kan jo ikke implementere det 100 % fejlfrit. Vi har en løbende dialog når vi støder på nogle småting, som skal rettes eller tilføjes – og det fungerer rigtig godt.

2changeERP har været rigtig gode til at undervise og supportere os. Vi var hurtigt i drift med systemet og kunne hurtigt manøvrere rundt i systemet efter at have fået undervisning i dets funktioner.

Der er generelt kun småting som kan forbedres. Jeg kunne godt tænke mig at man selv kunne vælge, hvad der sorteres på i oversigterne – men det er bagateller.” afslutter Stephen.