Nyt om 2changeERP, Uniconta og branchen

Uniconta prisændringer

Roskilde d. 2. oktober 2020

Kære kunde,

De af jer, der har været med på ”Uniconta rejsen” siden 2018 og frem, har oplevet en meget markant forøgelse af funktionaliteten i Uniconta. Mere end 3 versioner årligt med masser af ny funktionalitet er det blevet til.

Selv i grundpakken af Uniconta får man valutastyring, bankkommunikation, håndtering af fysiske bilag – endda med godkendelsessystem – betalingssystem, budgettering og Dashboards, og går man ud i logistik og projekt, mangler der heller ikke noget. Produktionsmodulet mangler lidt planlægning og jobstyring, men det kan i jo så få hos 2change-erp.

Webudgaven bliver bedre og bedre – og vigtigt – skynd jer at downloade den nyeste udgave af Uniconta’s app til smartphones. Den kan nu bruges til at tage billeder af bilag og få dem direkte ind i Uniconta, til at slå kunder og varer op, til at fakturere og til at indrapportere på projekter med.

Den er også med i lejen uden merpris.

Uniconta justerer pr. 1/1 2021 priserne op, så de bedre modsvarer den øgede funktionalitet

Prisen for leje pr. bruger for virksomheder med mellem 1 til 12 bruger sættes nu op. For virksomheder med flere brugere er prisen uændret. Uniconta er stadig i særklasse det billigste ERP-system på markedet, selvom det absolut ikke mangler funktionalitet i forhold til langt dyrere systemer på markedet.

Priserne for leje pr. bruger ændres som følger:

Virksomheder med 1-3 brugere, hidtil pr. måned, kr. 99,-

  • Ny pris pr. måned, kr. 199,-

Virksomheder med 4-12 brugere, hidtil pr. måned kr. 199,-

  • Ny pris pr. måned kr. 249,-

Prisen for et ekstra regnskab stiger fra kr. 49,- pr. måned til kr. 99,- pr. måned (undtagen for virksomheder med 1-3 brugere, hvor prisen fortsat er kr. 49,- pr. måned).

Ellers er priserne uændrede.

Uniconta Priser

Uniconta når breakeven og har haft sit første overskud

En del af jer har været lidt bekymrede for Uniconta’s økonomi. Uniconta har selv fastholdt, at man først forventede at skabe overskud fra 2020.

Sidste når man nok ikke, men fra og med september, er der overskud, og med et støt stigende antal kunder og lejeindtægter vil det fortsætte med at vokse, og dermed er man meget sikre på at få overskud i 2021.