ADD-ONS VI ANBEFALER

Nedenfor præsenteres 2change-ERP’s udvalg af add-ons, som forøger jeres værdi af Uniconta

Kobling mellem Uniconta og Shipmondo

Med Unilabels slipper du for at indtaste ordreoplysninger manuelt i Shipmondo

Opret din salgsordre i Uniconta og få straks printet pakkelabels og overført dine ordreoplysninger til Shipmondo.
Shipmondo er et firma, der arrangerer dine transporter på forskellige transportører, og hjælper dig med alt det nødvendige papirarbejde

Læs mere på www.shipmondo.dk.

Koblingen er udviklet af 2change-ERP

Leverandør Massefaktura

Handel og Logistik

Kender du problemet, at dine leverandører sender fakturaer, der går på tværs af dine indkøbsordre?
2change-ERP har lavet en løsning, der gør det nemt at håndtere, at leverandører sender fakturaer, der omhandler flere af dine indkøbsordre. I Unicontas indkøbslinjeoversigt kan du markere, hvilke indkøbslinjer fra hvilke indkøbsordre, der indgår i leverandørens faktura.

Når det er gjort klikker du på “opret indkøbsordre”, hvorefter der dannes en ny indkøbsordre i Uniconta, der modsvarer den faktura du sidder med fra leverandøren. Samtidig nedskrives de indkøbsordrer som du valgte linjer fra.

Du skal nu blot bogføre købsfakturaen på den nye indkøbsordre, så er alt på plads.

UniDisponering

Få et markant stærkere system til at hjælpe dig med at styre genbestillinger og behov

UniDisponering udvider materialestyringen i Uniconta, så du via en tidslinje på hver vare kan se, hvordan beholdningen udvikler sig dag for dag baseret på de indkøbs-, salgs- og produktionsordrer, du har inde i Uniconta.

Uniconta’s eget disponeringssystem samler alle behov på én vare til ét samlet behov, hvor du ikke kan adskille behovene på dato for hvornår varerne skal bruges.

Med UniDisponering kommer der dato på alle behov, så du mere nøjagtigt kan styre, hvornår du skal bestille varerne hjem, og dermed ikke binder likviditet i lageret før højest nødvendigt.

Med modulet kan du straks få at vide, hvilke kunder du skal ringe til, hvis en leverance fra en leverandør bliver forsinket. I kommer dermed til at fremstå langt mere professionelle overfor jeres kunder, hvilket har betydning for fastholdelse af kunderne.

Bruger du produktionsmodulet i Uniconta, og har du styklister i flere niveauer, får du den fordel, at UniDisponering automatisk kan oprette under-produktionsordrer på de styklister, der indgår i en færdigvare-produktion.

Det bruges også i UniGantt, vores planlægningsmodul til Unioconta. Funktionen sikrer, at underproduktioner altid bliver planlagt før hovedproduktionen.